У Криму по радіостанціях оголосили про евакуацію з півострова. Колаборанти бісяться і кивають на “укронацистів”

У тимчасово окупованому Криму по радіостанціях оголосили про евакуацію з півострова. Колаборанти назвали це “зломом” і кивають на “укронацистів”.

Про це повідомили низка кримських телеграм-каналів у середу, 22 березня.

Зазначається, що зламу зазнали “Русское радио”, радіо “Джаз”, “Європа ФМ”. 

По радіо також звучала загальна інформація про те, що потрібно робити у разі оголошення повітряної тривоги: пройти в укриття, уникати об’єктів критичної та військової інфраструктури, не піднімати невідомих предметів, підготувати “тривожну валізку” тощо.

Самоназваний російський “глава” Севастополя Михайло Розвожаєв вже зреагував на такі “збої” в роботі радіостанцій.

“Після успішного відбиття атаки безпілотників на Севастополь укронацисти розпочали інформаційну атаку. Класична тактика: не вийшло “перемоги” в реальності, ну хоч людей залякаємо. Надходять повідомлення про перехоплення радіосигналу то однієї, то радіостанцій. Поширюється інформація про евакуацію з півострова за допомогою поромних переправ та інше марення. Звичайно, це брехня”, – написав він у ТГ-каналі.

Читайте також:
У Севастополі – серія гучних вибухів. Окупанти заявляють про атаку надводних дронів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна