У Севастополі – серія гучних вибухів. Окупанти заявляють про атаку надводних дронів. ВІДЕО

В окупованому Росією Севастополі близько 04:46 за місцевим часом у центральній частині міста було чути сильний вибух, від якого затремтіли шибки у вікнах.

Про це у середу, 22 березня, повідомляє кореспондент “Крим.Реалії”.

За його словами, перед вибухом не було чути ні шуму ракети, що летить, ні стрілянини з автоматичної зброї.

Проросійський блогер Олександр Таліпов повідомив, що гучні вибухи пролунали в місті о 4:36, потім о 4:46, потім близько 5:00 і о 5:40. За його даними, спрацювали бонові загородження при вході до Севастопольської бухти, внаслідок чого нібито було зупинено та знищено морський дрон.

Пізніше російська «Дирекція розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури» Севастополя повідомила, що морський пасажирський транспорт призупинив свою роботу.

Самоназваний окупаційний “глава” Севастополя Михайло Розвожаєв згодом повідомив, що було “відбито атаку надводних безпілотників”.

“Знищено три об’єкти. Вони намагалися проникнути в бухту, наші моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї. Також відпрацювало ППО по повітряній цілі”, – написав він у ТГ-каналі.

Він додав, що військові кораблі не постраждали.

“Від вибухів знищених ворожих морських безпілотників у будинках на Леніна 2, у будинку Москви повибивало шибки. Люди не постраждали”, – додав він.

Читайте також:
У Севастополі пенсіонерка малювала український прапор на лавках – звинувачують у “вандалізмі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна