В окупованій Волновасі – прильоти з HIMARS по комендатурі окупантів, – ЗМІ

В окупованій Волновасі Донецької області внаслідок артобстрілу 5 березня було зруйновано будівлю комендатури російських сил та, ймовірно, заклад громадського харчування окупантів.

Про це повідомляють українські телеграм-канали та російській ЗМІ.

В мережі опублікували фото зруйнованої будівлі.

В угрупуванні “ДНР” заявили, що в ніч на 5 березня з населеного пункту Богатир по Волновасі було випущено дві ракети з реактивної системи залпового вогню HIMARS. Куди саме було завдано удару, там не уточнили.

При цьому повідомляють, що в результаті атаки було знищено бар “Андрей”, де любили відпочивати окупанти.

“У Волноваху завітало “покарання” в бар “Андрій”, де постійно окупанти щось святкували. Та в приміщення комендатури”, — розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Крім того, російські ЗМІ пишуть, що приліт по Волновасі прийшовся в той день, коли в місті відбувався “мітинг-реквієм” з нагоди роковин загибелі командира терористичного підрозділу “ДНР” “Спарта” Володимира Жоги.

Інформація не є офіційною і потребує підтвердження від Генштабу ЗСУ.

Читайте також:
Волновахи як міста вже не існує, – Кириленко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна