У Коломні Московської області РФ прогримів загадковий вибух

Увечері в четвер, 2 березня, в російському Підмосков’ї пролунав потужний вибух: за попередніми даними, сталося це десь у районі міста Коломна.

У соцмережах місцеві мешканці пишуть, що вибух чули не лише фактично по всій Коломні, а й у сусідніх районах. “Спершу свист було чути, потім вибух”, – коментують автори деяких відео.

Як стверджує російський телеграм-канал Baza, “упродовж трьох годин після вибуху (який чули близько 21:30 за місцевим часом – “Н”поліції та МНС виявити його джерело і місце не вдалося”.

Обстеживши Черкізовський піщаний кар’єр та його околиці, силовики також нічого не виявили. “Пошуки тривають, завдання знайти джерело вибуху поки що не скасовували”, – зазначав канал о 23:36.

Додамо, що саме в Коломні розташоване Конструкторське бюро машинобудування, яке, зокрема, розробляє ракетні комплекси “Іскандер”.

Читайте також:
“Апробація далекобійних можливостей” від Підмоскв’я до Туапсе: як у Росію прилетіли “НЛО” й наробили “бавовни”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна