На Херсонщині за день – четверо загиблих унаслідок російських обстрілів, є поранені і скалічені на мінах

На Херсонщині на міні, залишеній російськими окупантами, підірвався мирний житель. Він залишився живий. Натомість удень внаслідок російських обстрілів загинули четверо цивільних мешканців області.

Про це у вівторок, 28 лютого, повідомила надвечір пресслужба Херсонської ОВА.

Трагедія сталася поблизу села Давидів Брід Великоолександрівської громади. 58-річний місцевий житель рубав у лісосмузі дрова, як раптом натрапив на російську міну. Через вибух чоловік залишився без частини правої ноги.

Постраждалого доставили до місцевої лікарні. Нині він знаходиться на операційному столі, лікарі борються за його життя, зазначили в ОВА.

“Сьогодні російська армія нещадно била з артилерії по домівках мирних мешканців Херсона.

На вулиці Привокзальній біля під’їзду – скривавлене тіло 71-річного містянина. Рани від уламків ворожих снарядів виявилися для нього смертельними… На вулиці Марії Фортус тяжкі поранення дістав 72-річний перехожий. Лікарі борються за його життя.

Люди, що кілька хвилин тому мали дах над головою, з болем і страхом показують побиті хати та величезні вирви від снарядів. Жінку, котра мешкала на вулиці Купецькій, рятувальникам довелося визволяти з-під руїн власного будинку. Медики роблять усе можливе, аби врятувати її.

Атака росіян вартувала життя 45-річному чоловікові з селища Комишани. Травми були численними і тяжкими: постраждалий помер у приймальному відділенні лікарні.

Ще одну людину поранили у Білозерці, двох – у селі Веселому. У селі Миколаївка через обстріл загинула 68-річна жінка.

На цю годину відомо, що на Херсонщині загалом через удари армії РФ сьогодні 4 людини загинули, 5 людей поранені”, – інформувала ОВА вдень.

Читайте також:
СБУ запакувала ексочільників катівні, яка діяла під час окупації Херсона

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна