У Маріуполі пролунали 12 вибухів – влучання в склад боєприпасів та військову базу росіян

У Маріуполі в районі аеропорту знищено склад боєприпасів російської армії. Підтверджено також влучання в місце базування загарбників на території меткомбінату ім. Ілліча.

Про це в телеграмі повідомляють Маріупольська міська рада та радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, уточнюючи результати вибухів, які сталися 21 лютого пізно ввечері (після 22.00) у Маріуполі.

“Щодо нічних вибухів у Маріуполі. Є підтвердження, що в раюйоні аеропорту (Центральний район) знищено склад БК окупантів”, – ідеться в повідомленні міськради.

“Всього було чутно 12 вибухів. З них два точно – це результат роботи ППО окупантів. Зафіксовано в районі шлакової гори по вулиці Макара Мазая та в полях за вулицею Курчатова. Підтверджено влучання в склад БК в аеропорту Маріуполя з прекрасним відгуком детонації. Зафіксовано влучання в місце базування окупантів на території Стану 300 ММК ім. Ілліча (Кальміуський район)”, – написав Андрющенко.

За його словами, загарбники вночі піднімали свою авіацію в небо, а на Лівобережній було чуто кулеметні черги, також фіксували пересування ворожої техніки.

“23:11 – колона техніки – танки на гусеницях. Через Новоселівку повз ринок «Космос» в бік смт. Нікольське в кількості 17 штук”, – констатував радник мера.

Читайте також:
У мережі показали, як виглядає Маріупольський морпорт в окупації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна