Росіяни обстріляли Чернігівщину з літаків: є загиблі, в ОК “Північ” показали наслідки влучання

оновлено

Російська авіація вдень у середу, 8 лютого, обстріляла прикордонне місто Семенівка у Чернігівській області: є загиблі й поранені.

Ракети влучили у промислову будівлю.

Двоє цивільних людей госпіталізовані з пораненнями, а ще троє, ймовірно, перебувають під завалами, повідомили в ОК “Північ”.

Як уточнив у коментарі “Суспільному” голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, щонайменше одна людина загинула – це працівник підприємства, в яке поцілила російська ракета.

Двоє госпіталізованих, за словами Чауса, перебувають у тяжкому стані.

Згодом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом загибелі двох людей внаслідок ворожого ракетного удару.

“За процесуального керівництва Новгород-Сіверської окружної прокуратури Чернігівської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України)”, – ідеться в повідомленні Офісу генерального прокурора.

Фото: ОК “Північ”

“Близько 15:45 спостерігали два реактивні літаки, які здійснили пуск двох ракет по території України, в район населеного пункту Семенівка”, – зазначили в оперативному командуванні “Північ”.

Читайте також:
На Чернігівщині російська міна влучила в погріб, де ховалися від обстрілу люди: четверо загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.