На Чернігівщині російська міна влучила в погріб, де ховалися від обстрілу люди: четверо загиблих

У селі Єліне у Сновській громаді на Чернігівщині неподалік кордону з РФ ворожа міна влучила у погріб, де ховалися від обстрілу місцеві мешканці: загинуло четверо людей, ще один чоловік госпіталізований із пораненнями.

Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

“Внаслідок влучання міни (120 мм) в погріб приватного будинку загинули четверо місцевих жителів. Один – дістав поранення і доправлений до лікувального закладу”, – йдеться в повідомленні.

У зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18-ту годину 1 лютого повідомлялося про мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів у Чернігівській області, зокрема й села Єліне.

Як повідомляло Оперативне командування “Північ”, всього під час російського обстрілу в районі Єліного з 15:10 до 15:40 було зафіксовано 14 “приходів” з міномета 120 мм. Спершу було відомо лише про поранення одного місцевого мешканця, проте пізніше з’ясувалося, що міна залетіла в погріб із людьми.

Також росіяни обстріляли на Чернігівщині населений пункт Студенок (17 “приходів” з 14:50 до 15:30), інформації про постраждалих не надходило.

Читайте також:
Росіяни обстріляли житловий масив Бахмута: убили 12-річного хлопчика і чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна