Росіяни обстріляли житловий масив Бахмута: убили 12-річного хлопчика і чоловіка

У вівторок, 31 січня, російські військові вкотре потужно вдарили з артилерії по Бахмуту на Донеччині: загинуло двоє людей, зокрема 12-річна дитина, іще щонайменше четверо поранені.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“На суцільну руїну перетворили російські окупанти колись затишне місто Бахмут. Вже кілька місяців поспіль окупанти методично й цілеспрямовано гатять по Бахмуту, вбивають його жителів.

Сьогоднішній день, на жаль, не виняток: дві людини загинули внаслідок чергового артобстрілу, який стався кілька годин тому. Один із загиблих – неповнолітній хлопець.

Крім того, наразі відомо ще про чотирьох поранених цивільних. Пошкоджень зазнала аптека”, – написав Кириленко у телеграмі.

За даними прокуратури, збройні сили РФ обстріляли житловий масив, внаслідок обстрілу загинули чоловік та 12-річний хлопчик. Водночас у повідомленні офісу Генпрокурора йдеться  про п’ятьох поранених. Постраждалим надається кваліфікована медична допомога.

За фактом обстрілу здійснюється досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також:
“Вони штурмують нас, ми штурмуємо їх”. Як живе і воює Бахмут

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна