У боях за Бахмут загинув активіст “Демсокири” та автор її логотипу Тарас Воротний

У боях за місто Бахмут Донецької області загинув запорізький дизайнер й ілюстратор, активіст “Демсокири” та автор партійного логотипу, молодший сержант ЗСУ Тарас Воротний

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила запорізька спеціалізована школа-інтернат “Січовий колегіум”, випускником якої був боєць.

Воїн загинув 28 січня. У квітні йому мало виповнитися 32 роки.

Тарас Воротний закінчив факультет журналістики Запорізького національного університету, працював дизайнером. Був учасником Революції Гідності, згодом вступив до лав ЗСУ. Тарас був автором логотипу партії “Демократична сокира”.

Під час повномасштабного вторгнення займав посаду стрілець-помічник гранатометника.

“Тебе мало хто знав, бо ти не любив публічності. Але кожен з нас носив частинку тебе зі собою. Прапор, плакат, листівка, шеврон, футболка, наші пости в усіх соцмережах — ми й не знаємо, чи був хоч один проєкт без тебе”, – йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці “Демократичної сокири”.

“Ти кілька місяців пробув під Бахмутом. І повернувся з пекла. З усмішкою й жартами про польових мишей. І відмовками, що ти не герой і тобі не потрібна нова аптечка та зимова форма.

Ти повернувся під Бахмут. А тепер повертаєшся додому. Цього разу на щиті.
Ті, хто носить на рукаві патч з двома сокирами у ромбі. І всі, хто хоч колись тримав у руках прапор “Демсокири”.
Згадайте сьогодні його автора”, – зазначили партійці в некролозі.

Логотип опозиційної партії “Демократична сокира”

Із родини у чоловіка лишилася мати.

Читайте також:
Під Вугледаром загинув тренер з боксу з Черкащини, партієць “ЄС” Олександр Воробйов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна