Під Вугледаром загинув тренер з боксу з Черкащини Олександр Воробйов

Військовослужбовець ЗСУ, політичний активіст і тренер з боксу з Черкаської області Олександр Воробйов загинув у районі Вугледару на Донеччині.

Про це повідомляє видання SportArena, друзі й побратими загиблого.

Олександр Воробйов – відомий український тренер з боксу. Його вихованці неодноразово вигравали чемпіонати України у різних вікових категоріях, а також перемагали на міжнародних змаганнях.

Добровольцем воював у зоні АТО у період з 2017-го до 2021 року, а після початку повномасштабного військового вторгнення Росії знову став до лав Збройних сил.

“В мирному житті працював тренером у Чорнобаївському районному центрі дитячої та юнацької творчості. Його дуже любили діти, вихованці спортивного гуртка. Ми зустрічалися на партійних зборах і заходах на Черкащині. Влітку перед війною Олександр Трохимович організував навчально-тренувальний табір на Чорнобаївщині, вдосконалюючи бойові навички воїнів. Роман Сущенко і колеги з Черкащини розповідають, що пан Олександр був надзвичайно скромною людиною. Як більшість українських героїв”, – розповіла про полеглого в бою народна депутатка від “ЄС” Ірина Геращенко. 

Олександр Воробйов був депутатом Чорнобаївської селищної ради, членом партії “Європейська солідарність”.
Олександр Воробйов3 Олександр Воробйов2 Олександр Воробйов1 Олександр Воробйов
<
>

Додамо, що Вугледар є однією з найгарячіших точок на фронті, а російські війська штурмують місто щодня протягом кількох місяців.

Читайте також:
Відвів збитий літак від села: в небі Донеччини загинув 24-річний штурмовик із Ніжина Данило Мурашко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна