Росіяни вдарили по Краматорську: під завалами багатоповерхівки люди, є загиблі й поранені

оновлено, доповнено

Російські війська завдали ракетного удару по місту Краматорськ, фактичному центру Донецької області – зруйновано житловий будинок, є загиблі й поранені.

Про це ввечері в середу, 1 лютого, повідомляють місцеві ЗМІ, міський голова та голова ОВА.

“Ворожий обстріл Краматорська. Є поранені. На місцях працюють всі відповідні служби”, – написав у фейсбуці мер Олександр Гончаренко після 23-ї години.

За інформацією місцевих каналів, ракета влучила в житловий будинок, він сильно зруйнований.

Станом на 23:30 було вже щонайменше двоє загиблих, і число жертв може зрости повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“Щонайменше двоє загиблих і семеро поранених – такі наслідки обстрілу Краматорська, зафіксовані на цю хвилину.
Дві години тому російські окупанти вдарили ракетою по житловому будинку, розташованому у центрі міста, і повністю його зруйнували. На місці працюють рятувальники, правоохоронці та комунальні служби – розбирають завали знищеного будинку. Ймовірно, що під ними можуть бути люди”, – написав Кириленко у ФБ, додавши фото.

Фото: ФБ Павло Кириленко

Як розповіли в ДСНС кореспонденту “Радіо Свобода”, трьох людей витягли. Під завалами можуть перебувати до 10 осіб. До розборів завалів долучилися місцеві жителі.

Читайте також:
На Чернігівщині російська міна влучила в погріб, де ховалися від обстрілу люди: четверо загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна