Окупанти поставили ультиматум “гауляйтерам” на Луганщині, – ЦНС

На тимчасово окупованих територіях Луганщини окупанти поставили місцевим “гауляйтерам” ультиматум через провал мобілізації та погане логістичне забезпечення російської армії.

Про це 30 січня повідомляє Центр національного спротиву.

“Окупанти поставили гауляйтерам тимчасово окупованих територій Луганщини ультиматум: або РФ вийде до 1 квітня до адміністративних кордонів області, або будуть “кадрові рішення”.
Причиною невдоволення є провал мобілізації та логістичного забезпечення армії ворога на цьому напрямку. Саме на колаборантів кремль покладає відповідальність за невдачі”, – інформує ЦНС.

Щоб задовольнити окупантів та зберегти свої місця, колаборанти почали нову хвилю мобілізацію в регіоні.

У ЦНС зазначають, що після подібного “звільнення” колаборанти стають не потрібні Кремлю і зазвичай повторюють долю херсонського зрадника Кирила Стремоусова, який був убитий.

Центр національного спротиву закликає внутрішньо переміщених осіб та мешканців прифронтових зон, хто має родичів на окупованих територіях, поділитися наявною інформацією про “мобілізацію” до окупаційних військ.

Читайте також:
На Луганщині триває депортація місцевих мешканців до Росії, – ОВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна