ЗМІ провели нове розслідування: хто з політиків та мільярдерів ховається від війни в ОАЕ. ВІДЕО

Народні депутати України від забороненої ОПЗЖ облюбували ОАЕ, а дехто із нардепів уже перебрався до Дубая, зокрема Наталія Королевська, Вадим Столар та Суто Мамоян. Народний депутат, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко початок нового року теж провела у Дубаї.

Про це йдеться в розслідуванні “Батальйон Дубай”. Хто ховається в Перській затоці”, яке опублікувала “Українська правда” у п’ятницю, 27 січня.

За інформацією співрозмовників УП серед політиків та бізнесменів, до Дубая вже перебрались депутати від ОПЗЖ Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод, Вадим Столар, часто прилітає в гості депутат Суто Мамоян.

“У Дубаї українські ВІПи почуваються захищено, бо в ЄС діє фінансовий моніторинг, а під пальмами ОАЕ ніхто не запитує звідки гроші”, – пише УП.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готеля “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра.

За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці і ввечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники.

Залишаючи помешкання, лідерка “Батьківщини” з обережності сідає в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Тим не менше, журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж. За інформацією джерел УП, через п’ять днів після цього Тимошенко повернулась до Києва.

Співрозмовники журналістів у бізнесових колах повідомляють, що родина доньки політикині переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає аї з нетривалими виїздами до Європи.

Також в ОАЕ постійно проживає олігарх Валерій Хорошковський, наближений до колишнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова бізнесмен Вілен Шатворян і навіть телеведучий Савік Шустер багато часу проводять саме на березі Перської затоки.

Читайте також:
З Приватбанку звільнили фігуранта “батальйону Монако” Лебединця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна