З Приватбанку звільнили фігуранта “батальйону Монако” Лебединця

Наглядова рада державного Приватбанку прийняла рішення про звільнення першого заступника голови правління банку Ігоря Лебединця за його бажанням – топ-менеджер відпочивав на Лазурному березі Франції вже під час великої війни, використовуючи службове авто.

Про це повідомили у пресслужбі Приватбанку в коментарі “Економічній правді”.

Заява Лебединця про звільнення за власним бажанням набрала чинності з 28 жовтня.

У фінустанові розповіли, що наглядова рада АТ КБ “ПриватБанк” провела внутрішню перевірку фактів та обставин, пов’язаних із використанням Лебединцем транспортного засобу банку під час його відпустки за кордоном, про що йшлося у розслідуванні УП.

“При проведенні перевірки наглядова рада ПриватБанку діяла відповідно до принципів і норм Кодексу корпоративного управління та Кодексу етики банку, в яких наголошується, що всі працівники повинні уникати порушень, а також не допускати створення враження порушень як під час виконання обов’язків, так  і в повсякденному житті, і завжди діяти в інтересах банку”, – додали в фінустанові.

Лебединцю подякували за внесок у розвиток банку та побажали подальших успіхів.

Читайте також:
Попри домашній арешт: ексміністр Рудьковський поїхав у Монако

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна