У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу пошкоджена будівля університету

У Херсоні через ворожий обстріл пошкоджена будівля навчального закладу та виробнича будівля підприємства з виготовлення металопластикових вікон.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

“Ворожими снарядами у місті поранено місцевих жителів, пошкоджено освітній та медичний заклади, виробничу будівлю підприємства з виготовлення металопластикових вікон, багатоквартирні та приватні будинки, газогони”, – йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що Херсонщина зазнала потужних обстрілів з боку армії РФ. З реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів та танків агресор обстріляв населені пункти Херсонського та Бериславського районів.

За минулу добу поліція відкрила 35 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

Своєю чергою, ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський оприлюднив фото пошкодженої будівлі вишу. Він прокоментував, що це чергова нічна «перемога» ворога над вікнами університету.

Читайте також:
Росіяни знову вдарили по дитячій лікарні в Херсоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна