Відбувся обмін військовополоненими 50 на 50. СПИСОК звільнених українців

У неділю відбувся обмін військовополоненими між Україною й Росією в форматі 50 на 50.

Про це надвечір 8 січня повідомили офіційні джерела з обох боків.

“Черговий вдалий обмін полоненими. Ми повернули додому 50 наших воїнів. Це хлопці із ЗСУ, ТрО, НГУ, ДПСУ, ВМС, а також із ССО. 33 офіцери та 17 рядових і сержантів”, – написав у телеграмі керівник офісу президента України Андрій Єрмак.

Російські медіа з посилання на МО РФ інформують: в результаті першого в цьому році обміну військовополоненими в Росію повернулися 50 військовослужбовців. України також отримала 50 військових.

“Повертаємо людей, які потрапили в полон на Чорнобильскій АЕС, а також оборонців Маріуполя, хлопців із Донецького напрямку, з-під Бахмута, а також із Київщини, Чернігівщини, Херсонщини та інших регіонів, де тривали бої. Це не останній обмін. Наша задача – повернути всіх наших людей, і ми її виконаємо”, – зазначив Андрій Єрмак.

Список звільнених українців:

Як інформувала “Новинарня“, попередні обміни відбулися:

Перед тим у рамках найбільшого обміну 21 вересня було звільнено 215 українських військових, громадян та іноземних волонтерів та легіонерів, 17 жовтня – 108 жінок.

Читайте також:
Анестезіолог з “Азовсталі”:
військовий медик Олександр Демченко пройшов унікальний госпіталь у бункері й російський полон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна