В Індії загинув один із найбагатших депутатів Росії, “єдинорос” Антов

В Індії після падіння з третього поверху готелю загинув депутат “Єдиної Росії” Павло Антов, який раніше входив до списку Forbes.

Тіло 65-річного депутата знайшли перед готелем у суботу, 24 грудня, повідомляють індійські та російські ЗМІ.

За два дні до цього в тому ж готелі знайшли непритомним із кількома порожніми пляшками вина навколо друга Антова – 61-річного підприємця Володимира Биданова. Пізніше він помер у лікарні. За попередньою інформацією, йому стало зле через надмірну кількість випитого алкоголю.

У поліції вважають, що Антов вчинив самогубство, хоча не виключають, що росіянин міг випасти з балкона випадково.

Видання “Медіазона” пише, що у 2018 році, коли Антов став депутатом, він задекларував дохід у майже 10 мільярдів рублів (приблизно 146 мільйонів доларів за нинішнім курсом), очоливши рейтинг російського Forbes серед держслужбовців та депутатів.

У червні в акаунті Антова у WhatsApp з’явилася сторіз про обстріл російськими військовими житлового будинку в Києві. Тоді постраждали шестеро людей, а один чоловік загинув.

У сторіз йшлося: “Щиро кажучи, інакше, ніж терор, це все назвати вкрай складно”. Незабаром її видалили, а Антов запевнив, що є прихильником Путіна, патріотом Росії та поділяє цілі так званої “спеціальної військової операції”.

Читайте також:
У Росії раптово помер гендиректор компанії, що виробляє носії ракет “Калібр”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна