Для підтримки російських військ формують “творчі бригади” зі співаків, акторів та циркачів

У Росії оголосили про створення “творчих бригад” для підняття бойового духу військових ЗС РФ на фронті – як під час Другої світової.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки у зведенні в твіттері 18 грудня.

“Міністерство оборони Росії оголосило про створення двох “фронтових творчих бригад”, завданням яких є підняття бойового духу військовослужбовців, задіяних у “спеціальній військовій операції”, – ідеться в повідомленні.

До складу таких колективів увійдуть співаки, актори та циркачі.

“Це відбувається після нещодавньої кампанії міністерства оборони Росії із заохочення громадськості до жертвування музичних інструментів для солдатів, які перебувають на службі. Військова музика та організовані розваги для розгорнутих військ мають довгу історію в багатьох арміях, але в Росії вони тісно переплітаються з концепцією ідеологічного політичного виховання радянських часів”, – зазначають розвідники.

За цими висновками, занепокоєння російських командувачів передусім пов’язане з дуже високим рівнем втрат, поганим керівництвом, проблемами з оплатою праці, нестачею техніки й боєприпасів, а також відсутністю ясності щодо цілей війни РФ проти України.

Читайте також:
У російському Бєлгороді – нові пожежі й руйнування внаслідок обстрілу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна