В російському Абакані при -20 залишилися без опалення 70 тисяч людей

В Абакані – столиці російського регіону Хакасія на півдні Сибіру – близько 70 тисяч людей залишилися без опалення у 20-градусний мороз через комунальну аварію.

Про це в неділю, 27 листопада, повідомило російське урядове інформагентство ТАСС із посиланням на регіональне МНС.

“Станом на 15:30 за московським часом (19:30 за місцевим) 27 листопада без теплопостачання в Абакані знаходяться 270 багатоквартирних житлових будинків (у них проживає близько 70 000 осіб), 14 соціально значущих об’єктів (чотири школи, ліцей, національна гімназія), сім дитсадків, перинатальний центр)”, – повідомили рятувальники.

Аварія торкнулася північної частини міста і сталася через пошкодження в тепловій камері на перехресті вулиць Крилова та Перекрещенко.

За словами речника Сибірської генеруючої компанії в республіці, пошкодження інфраструктури досить велике, але перед працівниками стоїть завдання повернути тепло в будинки опівночі.

Читайте також:
Зеленський презентував мережу “Пунктів незламності” на випадок тривали відключень електрики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна