Ракетний удар РФ по Україні: загинули шестеро людей, 36 – поранені

Внаслідок ракетних ударів Російської Федерації нині постраждали 36 людей, шестеро – загинули.

Про це ввечері в середу, 23 листопада, повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону “Єдині новини”.

“Взагалі по Україні на даний момент ми зафіксували загибель шести наших громадян і 36 отримали поранення. Це стосується лише обідніх обстрілів ворогом нашої країни”, – сказав він.

За його словами, були ворожі влучання в 16 об’єктів.

Як відомо, близько 14-ї години 23 листопада Росія завдала масованого ракетного удару по енергетичних об’єктах у Києві та багатьох областях України.
Серед іншого, через роз’єднання мереж відключені Хмельницька і Південноукраїнська АЕС.

Станом на 17:00, з початку доби середи, протиповітряна оборона ЗС України збила 51 із 70 російських крилатих ракет, а також п’ять дронів-камікадзе.

Читайте також:
Генштаб: ворожих ударів зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна