У Росії під Петербургом – вибух на газогоні

У Ленінградській області Росії неподалік Санкт-Петербурга в суботу, 19 листопада, спалахнула масштабна пожежа на газогоні.

У результаті також почалася велика пожежа на газозаправній станції у Всеволожському районі, повідомляє “Настоящее время” з посиланням на губернатора регіону Олександра Дрозденка.

За попередніми даними, які наводять російські телеграм-канали, на газопроводі сталася розгерметизація, яка спричинила вибух і займання. Про потерпілих і масштаби руйнувань російське МНС не повідомляє.

За свідченнями очевидців, стовп вогню від пожежі був десятків метрів заввишки.

Згодом губернатор повідомив, що тиск на магістральному газопроводі було знижено, а ТЕЦ Всеволожська була переведена з газу на мазут для забезпечення безперебійної подачі тепла. Оператор газопроводу, своєю чергою, заявив, що перемикає споживачів на газопостачання з інших газопроводів.

Читайте також:
В РФ на Сахаліні внаслідок вибуху газу в п’ятиповерхівці загинуло 9 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна