“Укренерго” анонсувало аварійні вимкнення світла 16 листопада по всій Україні

По всій Україні 16 листопада будуть не лише планові, але й аварійні вимкнення електрики. Масовані ракетні удари напередодні та похолодання ще більше ускладнили ситуацію в енергосистемі.
Про це повідомляє “Укренерго”.
Регулятор просить людей із розумінням ставитися до вимкнень та підготуватися до збільшення часу обмеження електропостачання. Для цього треба робити необхідний запас води і завчасно зарядити пристрої та павербанки.”Укренерго” пояснює, що обмеження споживання — це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки росіян по енерегооб’єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням інфраструктури.

За даними ОП, унаслідок масованого ракетного удару 15 листопада пошкоджено 15 об’єктів енергетичної інфраструктури України. В «Укренерго» кажуть, що ця атака стала наймасштабнішою з 24 лютого.

Читайте також:
В “Укренерго” переповіли, як енергетики лагодили пошкоджені мережі на висоті 31-го поверху протягом шести годин над водою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна