Росіяни відводять деякі підрозділи з півдня Херсонщини до Криму, – ГШ

Деякі підрозділи російських окупантів виїжджають із населених пунктів Скадовського та Генічеського районів Херсонщини в напрямку Криму.

Про це інформує Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 15 листопада.

“В Скадовському та Генічеському районах окремі окупаційні підрозділи залишають населені пункти і виїжджають у напрямку тимчасово окупованого Криму”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, після відступу з правобережної частини Херсонської області росіяни перенесли свою окупаційну “адміністрацію” в регіону в Генічеськ на узбережжі Азовського моря.

В ГШ ЗСУ констатують, що росіяни намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на стримуванні дій Сил оборони України на окремих напрямках, продовжують обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Водночас ворог веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, 2 склади боєприпасів та один важливий військовий обʼєкт російських окупантів.

Читайте також:
Бойове хрещення NASAMS: Повітряні сили розповіли, чим відбили рекордну навалу російських ракет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна