Путін навісніє: ракетні удари РФ спрямовані щонайменше на 12 областей

Ракетна атака рашистів 15 листопада спрямована по цивільній та критичній інфраструктурі щонайменше 12 областей, зокрема західних.

Про це після 16-ї години вівторка повідомляють місцеві керівники.

Хмельницький: “Черговий ракетний обстріл об’єктів критичної інфраструктури терористичною недодержавою в Хмельницький громаді. Є проблеми з електропостачанням частин громади. Деталі згодом”, – мер міста Симчишин.

Волинь: вибухи на Ковельщині.

Рівне: приліт по об’єкти критичної інфраструктури, проблеми з енергопостачанням (втім, вони зараз майже всюди)

Кривий Ріг: “Декілька ракетних ударів. Не виходимо з укриттів”, – голова МВА Олександр Вілкул.

Полтавщина: У Кременчуцькому районі росіяни влучили в об’єкт інфраструктури, в Миргородському районі працює ППО (керівник ОВА Дмитро Лунін).

Харків: прильоти по об’єктах енергетичної інфраструктури.

Кіровоградська область: окупанти завдали ударів по об‘єктах енергетичної інфраструктури в Кропивницькому районі, – голова ОВА Андрій Райкович.

Вінницька область: є влучання в об’єкт критичної інфраструктури Вінниччини, – голова ОВА Сергій Борзов. В області працює ППО.

Також повідомляють про обстріл Київщини. Протиповітряна оборона ЗСУ працює у Львові, на Тернопільщині, Чернігівщині та ін.

Повітряна тривога по всій Україні почалася після 14-ї години. “Прильоти” і руйнування було зафіксовано в центрі Києва. Повідомляють уже про три хвилі запусків крилатих ракет.

Через масовану ракетну атаку по всій країні застосовують екстрені відключення електрики. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діятимуть.

Нагадаємо, речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат днями припускав, що масована ракетна атака росіян може припасти на дати саміту “Групи 20”, який почався саме 15 листопада в Індонезії.

Читайте також:
На Львів – ракетна атака, працює протиповітряна оборона

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна