Росіяни вдарили ракетами по центру Києва, є жертва і руйнування. ВІДЕО

У Києві протиповітряна система оборони збила кілька російських крилатих ракет. У центрі міста пошкоджено житлові будинки, палають пожежі.

Про це після 15-їгодини у вівторок, 15 листопада, повідомили міський голова Віталій Кличко та міська військова адміністрація.

Під час повітряної тривоги, що тримає з 14:21, жителі лівого та правого берегів повідомили про звуки вибухів, які пролунали у столиці. При цьому очевидці бачили ракету, що летіла в бік Печерська.

О пів на четверту Кличко повідомив, що в Печерському районі було влучання, за попередньою інформацією, у два житлові будинки. Медики і рятувальники працюють на місці події.

“Кияни, перебувайте в укриттях, наразі в столиці зафіксовано два вибухи!” – ідеться в повідомленні КМВА.

Заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко оприлюднив відео пожежі в будинку, ураженого уламками ракети.

За даними з соцмереж, подія сталася неподалік від бульвару Дружби Народів.

О 17-й годині Київська міська військова адміністрація повідомила про одну жертву внаслідок влучання в житловий будинок у Печерському районі.

В ДСНС уточнили, що загибла – жінка, мешканка будинку, в який влучив уламок ракети. Інші мешканці не постраждали.

В Оболонському районі уламок ракети впав на фундамент недобудови.

Нагадаємо, речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат днями припускав, що масована ракетна атака росіян може припасти на дати саміту “Групи 20”, який почався саме 15 листопада в Індонезії.

Читайте також:
На Чернігівщині спрацювала ППО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна