Росія може завдати ракетного удару по Україні під час саміту G20, – Ігнат

Російські війська можуть завдати масованого ракетного удару по Україні під час саміту “Великої двадцятки” (G20), який відбудеться на Балі 15-16 листопада.

Таку думку висловив  в ефірі національного телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнат, пише “АрміяInform“.

“Усі ж події насуваються, і саміт “двадцятки”. Вони дуже люблять приблизно на такі дні провести якісь провокації”, – зауважив він.

Водночас Ігнат зазначив, що хоч Росія і продовжує накопичувати зброю, зокрема ракети, все ж вона значно вичерпала свої запаси.

“Ті ракети, які були в них до широкомасштабного вторгнення, вироблялися роками. Їх складували, підвозили, розміщували… Це дуже складний процес виготовлення ракети. Це не один день-два робиться”, — зауважив речник Повітряних сил.

Також Ігнат наголосив, що армія РФ не може собі дозволити часто випускати по Україні такі масовані залпи, як, наприклад, 10 жовтня. Тому росіяни накопичують певний запас, щоб у певний момент знов завдати одночасного удару.

Вочевидь, цим пояснюється те, що останніми днями інтенсивність ракетних ударів по території України значно знизилася.

Читайте також:
Путін не братиме участь у саміті G20 навіть онлайн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна