ЗМІ пишуть, що Лаврова госпіталізували на Балі, але МЗС РФ заперечує

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров після прибуття на індонезійський острів Балі був доставлений до лікарні.

Про це пише у понеділок, 14 листопада, агентство Associated Press із посиланням на урядовців Індонезії. Офіційно про госпіталізацію Лаврова не оголошували.

За даними двох джерел агентства в уряді Індонезії, у Лаврова, ймовірно, виникли проблеми з серцем.

Після появи повідомлення про госпіталізацію Лаврова речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, що з міністром все гаразд.

“Ми тут із Сергієм Вікторовичем в Індонезії читаємо стрічку і не віримо своїм очам: виявляється, він госпіталізований. Це вже, звичайно, вищий пілотаж фейків”, – написала вона в телеграмі. Сам Лавров повідомлення поки що не коментував.

Міністр очолює російську делегацію на саміті «Групи двадцяти», який відкривається на Балі 15 листопада. 72-річний Лавров, який очолює російське зовнішньополітичне відомство майже 19 років, замінив на саміті президента Росії Володимира Путіна. Більшість інших країн представлені на Балі своїми лідерами.

Читайте також:
У Раді пропонують закликати G20 виключити зі свого складу Росію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна