У Казані з військової частини втекли 15 мобілізованих, ще двоє дорогою в Україну вчинили самогубство, – ГШ

У російській Казані з території військової частини втекли понад 15 армійців, а під час передислокації в Україну ще двоє стали “хорошими росіянами”.

Про це ввечері в четвер, 3 листопада, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Раніше відмобілізований особовий склад має низький рівень морально-психологічного стану, що призводить до надзвичайних подій у місцях дислокації.

Так, в підрозділах 57-ї мотострілецької дивізії так званих територіальних військ, на етапі злагодження в Казані, самовільно залишило частину понад 15 осіб солдат і сержантів, а під час передислокації в Україну ще двоє мобілізованих вчинили самогубства”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, основною проблемою вже чинних окупаційних підрозділів, крім приватних військових кампаній, залишається низька навченість особового складу та швидкий вихід з ладу бойової техніки, що знята зі зберігання і не пройшла відповідного обслуговування.

Читайте також:
У Генштабі спрогнозували, скільки часу треба білорусам для формування ударних угруповань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна