США виділили Україні $55 млн на інфраструктуру теплопостачання

США виділили нашій країні $55 мільйонів із фондів USAID на ремонт та підтримання роботи інфраструктури теплопостачання в Україні.

Про це повідомив речник Держдепартаменту США Нед Прайс.

“Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосило про новий пакет у розмірі $55 мільйонів доларів США, щоб допомогти Україні відремонтувати та підтримати роботу інфраструктури теплопостачання в 19 регіонах України, що охоплює до семи мільйонів українців”, – цитує Прайса “Укрінформ”.

Крім того, за його словами, допомога USAID передбачає відправку понад 1600 генераторів, систем очищення води та іншого обладнання, необхідного для обігріву.

Він також підкреслив, що Сполучені Штати “залишаються відданими перемозі суверенної, незалежної України” та працюють над поставкою систем ППО, щоб українські сили могли надалі відбивати ракетні атаки РФ.

Читайте також:
Президент підписав закон про запровадження мораторію на підвищення тарифів на тепло

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна