“Майбутнє переможеної Росії буде визначатися не російськими опозиціонерами”

Михайло Басараб
політолог, громадський активіст, військовослужбовець ЗСУ

(FB)

У Польщі зберуться російські “ліберали”. Там вони нібито хочуть обговорювати політичний устрій майбутньої Росії.

Є один принциповий момент. Майбутнє переможеної Росії буде обговорюватися не російськими опозиціонерами, а переможцями і тими народами, які сьогодні зазнають біди від Москви і потерпали за часів СССР.

Тільки після цього денацифіковані залишки російських еліт можуть збиратися і вирішувати, як будувати майбутнє того, що залишиться від Росії, виходячи з тих зобов‘язань і обтяжень, які на них будуть покладені переможцями.

А ця безкорисна метушня “опозиціонерів” зараз виглядає як спроба врятувати імперію шляхом усунення режиму Путіна.

Є ще один чутливий нюанс. Вся ця братія з ходорковських, пономарьових, гудкових хоче прийти до влади на українській крові і сльозах. Наша війна – це їхній шлях до влади. Тим часом вони їздять по світах і розповідають, що Путін поганий, але Росію треба зберегти. Вони розказують західним елітам різні страшилки про те, як усім буде погано, коли їхня “матушка” розпадеться.

З огляду на активність цих “таваріщєй” не можна виключати, що вся ця діяльність організована і координується російськими спецслужбами як екстремальний сценарій.

Читайте також:
Дев’ять тез про деколонізацію Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна