Україна провела новий обмін полоненими: ще 32 воїни вдома

Україна провела новий обмін полоненими: ще 32 воїни вдома, дехто з них вважався зниклим безвісти.

Про це у вівторок, 11 жовтня, повідомив глава офісу президента Андрій Єрмак.

“Сьогодні провели черговий обмін полоненими. Вдалося звільнити 32 наших воїна та повернути тіло ізраїльтянина Дмитра Фіалки. Серед звільнених – офіцери, сержанти та солдати ЗСУ. Всі вони були у місцях, де тривали жорсткі бойові дії. Багато з цих людей вважалися зниклими безвісти”, – написав Єрмак на ФБ. 

З його слів, звільнені зараз проходять медичний огляд, будуть відновлюватися, побачать своїх рідних.

“Ми повертаємо людей. І повернемо всіх. Ми будемо боротись за кожного українця. Адже наші люди – наш найцінніший скарб. І ми переможемо.В цьому немає жодних сумнівів”, – додав Єрмак. 

Глава ОПУ також розповів історію загиблого Дмитра Фіалки.

Відомо, що він останні два роки проживав в Україні, працював дитячим тренером з футболу у клубі «Динамо» (Львів). Він воював за Україну, саме тут він зустрів своє кохання – дівчину, з якою у них народилися діти. На фронт пішов добровольцем.

Також Єрмак поділився ще однією історією.

“Сьогодні ми звільнили рядового, який служив разом зі своїм старшим братом. Брат загинув на його очах, а молодший брат в той же день потрапив в полон. У старшого брата залишилась дружина та дві доньки”. 

Читайте також:
“Сенситивні питання”: азовці просять ЗМІ не поспішати з інтерв’ю щодо подробиць полону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна