На Харківщині піротехніки знищили за добу понад 1000 ворожих боєприпасів

Піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій протягом минулої доби обстежили та очистили територію загальною площею понад 17 га, вилучено та знешкодили 1004 вибухонебезпечних предметів.

Про це в п’ятницю, 7 жовтня, повідомляє пресслужба ДСНС.

Основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на об’єктах критичної інфраструктури, розмінування водо-, газо-, тепло-, електро- мереж з метою їх відновлення у Харківському, Богодухівському, Ізюмському та Чугуївському районах області.

Так піротехніки за минулий день обстежили понад 24 км ліній електропередач та 5 км газопроводів.

Загалом з 8 вересня по 7 жовтня на деокупованій території Харківщини обстежено 819 га місцевості, 143 км автомобільних доріг, 110 км ліній електропередач, 33 км залізничних колій та 95 км газопроводів, виявлено та знешкоджено близько 18 тисяч одиниць вибухонебезпечних предметів.

Читайте також:
Нацгвардійці показали, як заходили в Борову на Харківщині. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна