У Новій Каховці ЗСУ знищили колону військової техніки росіян

У Новій Каховці Збройні сили України зупинили ремонтні роботи на мосту і уразили колону військової техніки окупантів, що готувалася до переправлення через Дніпро.

Про це повідомили в оперативному командуванні “Південь” у середу, 21 вересня.

“Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали понад 210 вогневих завдань по пункту управління ворожим військом в Бериславському районі, осередках сил та техніки в районі Гаврилівки і Чорнобаївки, по Дар’ївському мосту та понтонній переправі біля Нової Каховки”, – йдеться у повідомленні.

Кількість рашистів скорочено на 151 особину, а військової техніки РФ – на понад 40 одиниць.

Серед них: 7 танків та 19 одиниць авто-бронетехніки, 4 гаубиці, в тому числі самохідних “‘Мста-С” і звичайних “Мста-Б”, ще 2 самохідні гаубиці “Акація”, 4 самохідних артустановки.

“Дорозвідувані дані попередніх уражень свідчать, що знищено ще 62 рашистів, 5 броньованих машин, підтверджено ураження складу з боєприпасами в Благодатному, пункту управління 7 десантно-штурмової дивізії в Чорнобаївці”, – додали в ОК.

Читайте також:
ЗСУ збили над Херсонщиною два російських безпілотники

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна