Під Торезом окупанти розгорнули тренувальний табір для зеків, яких відправлять на війну проти України

У тимчасово окупованому Торезі Донецької області російські окупанти розгорнули тренувальний табір для в’язнів виправних установ, яких відправлять на війну з Україною.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у понеділок, 19 вересня.

“На полігоні поблизу міста Торез, окупанти розгорнули тренувальний табір для підготовки особового складу, що прибув з місць позбавлення волі на доукомплектування підрозділів 1 армійського корпусу, що зазнали втрат під час бойових дій”, – йдеться у зведенні. 

У ГШ наголошують, що противник продовжує вживати радикальних заходів, щоб утримати ситуацію під своїм контролем. 

“Командуванням 58-ї загальновійськової армії російських окупаційних військ проведено збори із командирами підрозділів та частин, що діють на Запорізькому напрямку. За наявною інформацією, на зазначеному заході наголошувалася увага на утриманні зайнятих позицій та недопущенні прориву Сил оборони вглиб окупованої території”, – додали в Генштабі.

Читайте також:
На тлі значних втрат армія РФ поповнює свій склад ув’язненими з окупованого Донбасу, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна