В окупованому Маріуполі люди виходять на стихійні мітинги через відсутність води і світла. ВІДЕО

У тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі на Донеччині люди виходять на стихійні мітинги через відсутність води та світла у будинках.

Про це в четвер, 15 вересня, повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.

“Рівень незадоволення мешканців зростає. Черговий мітинг від мешканців з проспекту Перемоги. Люди покинуті напризволяще в центрі Лівобережжя без води та електрики. Окупаційна адміністрація, навіть не ховаючись, вже й не обіцяє «відновлення». Хвиля соціального незадоволення шириться Маріуполем”, – написав Андрющенко.

Він також повідомив, що у Маріуполі наразі звільнились керівник та головний енергетик захопленої Маріупольтепломережі.

Причина – небажання залишатися крайніми у неможливості розпочати опалювальний сезон та розуміння відповідальності за наслідки.

“Це черговий доказ того, що зима буде холодною всередині квартир. Показові арешти та принесення в жертву колаборантів попереду”, – додав радник мера.

Читайте також:
Породілля із Маріуполя Маріанна Вишемірська, фото якої облетіло увесь світ, тепер знущається над “азовцями” і співпрацює з окупантами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна