ЗСУ знищили російські РЛС “Зоопарк” та станцію РЕБ “Житель”

Українські ракетні війська й артилерія за добу 3 вересня знищили РЛС “Зоопарк” та станцію РЕБ “Житель” російських окупантів.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ в неділю, 4 вересня.

“В результаті вогневого впливу за минулу добу нанесено ураження по ворожому пункту управління, районах зосередження бойової техніки та особового складу танкового батальйону. Знищено радіолокаційну станцію контрбатарейної боротьби “Зоопарк ”, станцію радіоелектронної боротьби “Житель” та велику кількість живої сили окупантів”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника.

Також протягом минулої доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони України завдала шість ударів, спрямованих на ураження живої сили, бойової та спеціальної техніки, засобів радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони та об’єктів логістичного забезпечення противника. Інформація щодо втрат уточнюється.

Нагадаємо, Генштаб підтвердив знищення за добу трьох засобів ППО противника.

ОК “Південь”, серед іншого, звітувало також про знищену російську пускову установку С-300.

Читайте також:
Десантники ювелірно знищили позицію реактивної артилерії та “Зоопарк” окупантів. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна