Хлань і Слідком РФ підтвердили смерть нардепа-колаборанта Ковальова

доповнено

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань повідомив про загибель народного депутата Олексія Ковальова на тимчасово окупованій Херсонщині, де той перебував від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це Хлань написав на своїй сторінці у ФБ у понеділок, 29 серпня – наступного дня після повідомлень про вбивство “заступника глави уряду” окупаційної адміністрації Херсонщини в анонімних тг-каналах.

“Було вже, що цей «герой» виживав після «замаху» на себе в ланосі, на якому не їздив. Тому цього разу всім хотілось дочекатись остаточної інформації, і вона є — Олексій Ковальов вже точно все”, – йдеться в повідомленні Хланя.

Він зазначив, що смерть колаборанта настала не в Залізному Порту, як інформували раніше, а в місті Гола Пристань, де жив Ковальов.

“Його тіло знайшли вдома в Голій Пристані. Поруч лежала рушниця, зареєстрована на самого Ковальова. Хто стріляв — поки невідомо.

“Швайкою в шию також поранили його дівчину, яка зараз у реанімації”, – розповів Хлань.

Смерть Ковальова підтвердив Слідчий комітет Росії.

Зазначається, що його співмешканка теж стала жертвою атентату.

За словами Хланя, тіло Ковальова зараз лежить у Будинку людей похилого віку.

“Саме там свого часу він почав свою «кар’єру». Працюючи юристом, обманом забирав у пенсіонерів і немічних земельні паї і переоформлював на себе. Обікрав простих людей і став «агровиробником» як сам себе називав. Потім продовжив земельні афери”, – написав Хлань.

Він також наголосив, що окупанти можуть посилити фільтраційні заходи в цьому населеному пункті.

“На жаль, жителям Голої Пристані треба бути сьогодні вкрай обережними. Через вбивство “міністра” уряду ФСБшників росіяни посилять фільтраційні дії та тиск на наших громадян. І прохання до всіх, у зв’язку з активізацією воєнних дій — не знаходитись близько розташувань росіян”, – йдеться в повідомленні. 

Читайте також:
Джерела повідомляють про ймовірну смерть нардепа-колаборанта Ковальова на Херсонщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна