Рашисти вдарили по Новому Бугу на Миколаївщині – 9 поранених

Місто Миколаїв та Миколаївський район рашисти не обстрілювали вже дві доби поспіль.

Про це йдеться в інформації від ОВА щодо ворожих обстрілів за минулу добу та станом на 8:00 ранку 24 серпня.

“Інформація щодо наслідків бойових дій не надходила”, – сказано в повідомленні.

Натомість 24 серпня, орієнтовно о 04:30, ворог обстріляв місто Новий Буг у Баштанському районі.

Виникла пожежа покрівлі двоповерхового житлового будинку, ще декілька будинків зазнали пошкоджень.

За попередньою інформацією, поранення отримало 9 людей, з них 2 дітей. Детальна інформація уточнюється. На місці працюють служби по ліквідації наслідків обстрілу.

Баштанський район продовжує зазнавати артилерійських та ракетних ударів ЗС РФ. 24 серпня близько 1:00 зафіксовані також обстріли Явкінського старостинського округу Баштанської громади. Пошкоджено будинки. Кількість руйнувань уточнюється. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Напередодні, 23 серпня, зафіксовано артобстріли за межами села Широке Широківської громади. Близько 12:00 був авіаналіт. Влучання в один житловий будинок, сільгоспбудівлі в домогосподарстві та по відкритих територіях. Близько з 17:00 та протягом ночі були артобстріли за межами населених пунктів на території громади. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Під обстріли потрапило село Висунськ. Сьогодні вночі, близько 1:00, росіяни обстрілювали смт Березнегувате. Внаслідок обстрілу виникла пожежа двох двоповерхових житлових будинків, вони зруйновані. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, центр міста Новий Буг було зруйновано російськими обстрілами 29 травня.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 182 – 24.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна