“Тримаємо під вогневим контролем”: у ЗСУ прокоментували нові удари по Антонівському мосту

Усі транспортні артерії ворога перебувають під вогневим контролем Збройних сил України, які періодично нагадують загарбникам про свою присутність.

Про це в понеділок, 22 серпня, заявила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає “Укрінформ”.

“Ми продовжуємо тримати вогневий контроль над транспортними артеріями, зокрема на окупованій території, оскільки усвідомлюємо, що саме через них ворог намагатиметься підтягувати певні резерви, і Антонівський міст як один з транспортних напрямків також. Вони (загарбники, – “Н”) намагаються реанімувати його, але треба усвідомити, що така складна конструкція не може бути “залатана” просто відерцем бетону, а потребує суттєвого ремонтування і технологічних процесів.

Саме тому ми тримаємо під контролем це і періодично нагадуємо про свою дистанційну присутність”, – зазначила Гуменюк.

Вона також повідомила, що вчора були завдані чергові удари по Каховському мосту.

“Звісно, це складна гідротехнічна споруда, тому робота нашої артилерії там досить філігранна, обережна, спрямована саме на руйнування планів ворога використати цей об’єкт. Ми коригуємо їхні у тому числі й так звані ремонтні роботи. Тобто, це удари і по ремонтній техніці, яку вони туди підтягують, і по плитах, якими намагаються латати ті дірки”, – сказала речниця.

Раніше сьогодні депутат Херсонської облради Сергій Хлань раніше заявив, що Збройні сили України знову завдають ударів по Антонівському мосту. Інформація про вибухи у тому районі й що Антонівський міст у диму надходила також від містян.

Читайте також:
У Херсоні в безіменній могилі знайшли вбитими чотирьох місцевих жителів, які зникли наприкінці лютого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна