Кім і Марченко на Миколаївщині анонсували “певні результати”

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та генерал-майор Дмитро Марченко, який знову координує оборону регіону, анонсували “певні результати”.

Про це Кім сказав у відеозверненні в суботу, 13 серпня.

“Генерал Марченко на місці у місті-герої Миколаєві. Працюємо, роботи вистачає всім. Чим займаємося – говорити не можу та й не треба, бо це шкодить. І в інформаційному полі, вибач, я за Дмитра Олександровича скажу, що коментарів не буде найближчим часом до певних результатів”, – зазначив голова ОВА.

Нагадаємо, опальний генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, колишній начальник ГУРСМЗ, керував обороною Миколаєва в березні-квітні та неабияк доклався до збереження контролю України над регіоном. Наприкінці липня він повернувся до Миколаївської області для виконання завдань.

11 серпня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що силовики взялися за військового “з високим званням”, який в інтерв’ю нібито розкрив воєнні плани ЗСУ. За даними з соцмереж, ішлося саме про Марченка, і його викликали на допит в СБУ.

Читайте також:
Марченко: Знищення Керченського мосту – необхідний захід для звільнення Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.