Російські війська більше не пройдуть на Київському напрямку, – Наєв

Російські сили не зможуть знову просунутися на Київському напрямку – Збройні сили України проаналізували попередні дії загарбників і посилили свої позиції.

Про це в четвер, 4 серпня, заявив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, інформує пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

“Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною”, – сказав він, відвідавши позиції військових у Північній операційній зоні.

“Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил.

Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків”, – наголосив Наєв.

Читайте також:
Командувач ОС Наєв проінспектував позиції на білоруському напрямку. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна