ЗСУ відбили штурми росіян на чотирьох напрямках

Починаючи з минулого вечора, підрозділи Сил оборони України відбили штурми росіян на чотирьох напрямках, окупанти з втратами відійшли, але на окремих ділянках фронту бої тривають.

Про це йдеться у четвер, 4 серпня, у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Харківському напрямку противник здійснив спробу наступу у напрямку Байрак – Гусарівка, бойові дії тривають.

На Слов’янському напрямку окупанти намагалися просунутися у напрямку Довгеньке – Богородичне. Отримали відсіч та відійшли.

На Краматорському напрямку ворог вів наступальний бій у напрямку Яремівка – Долина, успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку окупанти намагалися покращити тактичне положення на напрямках Стряпівка – Соледар, Доломітне – Травневе, Відродження – Вершина, Покровське – Бахмут, Василівка – Яковлівка, Семигірʼя – Вершина.

“На всіх вказаних напрямках ворог успіху не мав та відійшов. Веде наступальні дії в напрямку Новолуганське – Кодема, бойові дії тривають”, – інформують у ГШ.

На Авдіївському напрямку противник вів штурмові дії в напрямках Лозове – Піски та Веселе – Піски, успіху не мав, відійшов.

Читайте також:
Підтверджено, що в Чорнобаївці знищено пункт управління 22-го армійського корпусу берегових військ ЧФ РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна