РФ відвела 17 БТГр на одному з напрямків на сході. Сирський подякував за це танкістам і десантникам ЗСУ

Російській армії довелося відвести своїх 17 батальйонно-тактичних груп на одному з напрямків на східному фронті через значні втрати.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, подякувавши за ефективну роботу на цьому напрямку підрозділу танкістів та десантників ЗСУ.

Зазначається, що Сирський продовжує роботу з бойовими підрозділами, які дають відсіч російським окупантам на сході України.

“Хочу подякувати за ваші бої, за ваші попередні успіхи у знищенні ворога. Ви добре попрацювали. Дали відсіч переважаючим силам ворога, які за нашими приблизними підрахунками у п’ять разів перевищували наші власні сили. Ворог зазнав таких втрат, що змушений був відвести до 17 батальйонно-тактичних груп в росію на відновлення. Це свідчить про те, що ваша робота, робота десантників, з якими ви працювали, була дуже ефективною та дуже вдалою”, – цитує Сирського його пресслужба.

Офіцер також подякував воїнам-танкістам за результативну бойову роботу, “узгодив з ними тактику дій, визначив найближчі та подальші завдання, дізнався потреби і проблеми, що виникають під час бойових буднів на лінії вогню”.

Читайте також:
“Окупанти повинні виглядати лише так”: десантники з 81-ї бригади показали нову порцію мертвих росіян

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна