В окупованому Мелітополі – сильний вибух на аеродромі

Близько полудня мешканці окупованого Мелітополя Запорізької області та навколишніх сіл почули звук сильного вибуху – ймовірно, в районі аеродрому, де розташована техніка російських військ.

Про це вдень у неділю, 31 липня, повідомляє видання “РІА-Мелітополь” у телеграмі.

“ЗСУ вже не раз вдаряли по тимчасово окупованому російськими військами аеродрому в Мелітополі. Ворог використовував його як командний пункт і базу для літаків і вертольотів. Окупанти не впадають у відчай і відбудовують злітну смугу для своїх потреб. За повідомленням городян, після вибуху аеродрому люди спостерігали дим”, – йдеться в повідомленні.

У соцмережах поширюють із характерним стовпом диму після ураження військової бази на летовищі.

Як відомо, окупаційні війська РФ у Мелітополі намагаються відновити злітно-посадкову смугу аеродрому на колишньому місці базування 25-ї бригади транспортної авіації ПС ЗСУ. Для цього вони частково відновили потужності заводу з виробництва бетону “Моноліт Плюс”.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 158 – 31.07.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.