Роспропагандистка Симоньян назвала вбивство 74-річного українського підприємця Вадатурського “денацифікацією в дії”

Провідна російська пропагандистка Маргарита Симоньян схвалила вбивство 74-річного цивільного українського підприємця Олексія Вадатурського та назвала його смерть від ракетного обстрілу РФ “денацифікацією в дії”.

Про це Симоньян написала у себе в твіттері вдень у неділю, 31 липня.

“Голова Миколаївської ОВА підтверджує смерть олігарха, який спонсорував карателів. Він ще й Герой України був, виявляється. Ось це і є денацифікація у дії”, – заявила пропагандистка.

“Шкода тільки, що інформацію про те, що денацифікація йде, і йде правильно, ми знову отримуємо з українських джерел”, – додала Симоньян.

Як повідомляла “Новинарня“, 74-й річний підприємець, гендиректор великого сільськогосподарського підприємства “Нібулон”, Герой України Олексій Вадатурський загинув у ніч на 31 липня разом із дружиною у своєму помешканні в Миколаєві внаслідок ракетного удару військ Росії. Незважаючи на бойові дії, скромний мільйонер зі списку Forbes залишався в рідному місті.




Маргарита Симоньян – головна редакторка пропагандистського інформагентства “Россия сегодня”, керівниця телеканалу “Russia Today”, апологетка ідеології рашизму.
23 лютого вона була включена в санкційний список ЄС, відтак їй забороняється в’їзд до країн Євросоюзу, а її активи на території ЄС мають бути заморожені.

Симоньян уже не вперше виправдовує воєнні злочини РФ проти українців.

Нагадаємо, у 2021 році Симоньян кликала до себе на роботу журналістів із пулу Медведчука.

Читайте також:
СБУ і прокуратура розслідують справу про вбивство підприємця Вадатурського російською ракетою

Посольство РФ у Британії виправдовує вбивство бійців “Азову”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна