Мешканці Криму здригаються від вибухів. І панікують у соцмережах

На тлі поставленого президентом України Володимиром Зеленським завдання українським військовим деокупувати південні регіони нашої країни цікаво переглядати кримські пабліки, в яких ватоголове стадо скаржиться, що російське керівництво обіцяло не війну, а “спецоперацію”, і не на місяці, а на три дні, і не в них дома, а десь на Донбасі…

Так, жителі Керчі вже здригаються від звуків вибухів та слідів від ракет у небі.

Про цей інцидент, що стався днями, окупанти повідомили, що працювала система ППО і причин для паніки начебто немає. А потім сказали, що це літак. Військові офіційних заяв не робили.

Брехня не те що не заспокоїла, а навпаки, посіяла паніку серед кримчан. Рашисти почали в соцмережах активно обговорювати, куди евакуюватися з півострова.

Про звуки, схожі на вибухи, писали й в інших частинах півострова: Саки, Євпаторія, Яни-Капу (Красноперекопськ), Сімферополь тощо.

“Ударной волной аж по ногам дало”, – пишуть у місцевих групах соцмереж.

 

Українські користувачі з гумором коментують росіян: “ББез паніки! Захист такий само надійний, як у крейсера москва”, “Бавовна is coming”, “Тікати за Урал – це вірне рішення”…

І чим швидше, тим краще! Поки ще кримський міст функціонує!

Читайте також:
Окупанти проводять термінові навчання з оборони керченського мосту. ФОТО, ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна