24-та бригада розбила танкову колону росіян на Луганщині

24-та окрема механізована бригада ЗСУ імені короля Данила знищила угруповання російської бронетехніки в Луганській області.

Пресслужба військової частини ввечері 9 липня оприлюднила відео, показавши, як артилеристи “королівської” бригади розбивають колону російських окупантів.

“На відео – півтора десятки російських танків та БМП на Луганщині, яких накриває наша арта. Цю колону спочатку зупинили, а в подальшому знищили. Гідна зустріч кожному окупанту гарантована”, – зазначено в дописі на ФБ-сторінці 24 омбр.

Як відомо, 24-та львівська бригада виконує бойові завдання на Луганщині ще з 2021 року.

10 липня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що невелика територія Луганщини досі бореться. Населені пункти вже по декілька разів переходили від окупантів під контроль України і навпаки; нараз тривають бої в районі Білогорівки.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 137 – 10.07.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна