Рашисти завдали удару з РСЗВ по Кривому Рогу, є жертви

доповнено

Уранці російські окупанти завдали удару реактивної артилерії по місту Кривий Ріг на Дніпропетровщині, внаслідок чого є жертви.

Про це о сьомій годині в суботу, 9 липня, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Ворог не припиняє терору наших міст та сіл. На ранок російські війська обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу. Усвідомлено ударили з «градів» по житлових кварталах. Цей підступний обстріл забрав життя 41-річної жінки, ще двоє людей з осколковими пораненнями госпіталізовані”, – написав Резніченко в телеграмі.

За його повідомленням, пошкоджені школа і кілька будинків. Згоріла також автівка, що стояла поряд.

Голова ОВА показав кілька світлин із місць обстрілу.

О 10:40 Резніченко повідомив, що в в лікарні померла 20-річна дівчина, яка зазнала важкого поранення. Медики кілька годин боролися за її життя.

Відтак дикунський обстріл мирного міста забрав життя двох людей. За уточненими даними, також є троє поранених. Двом лікарі надали допомогу, вони вдома. Госпіталізований 43-річний чоловік – батько загиблої дівчини.

Читайте також:
Резніков назвав кількість бійців, що зараз обороняють Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна