РФ намагається окупувати всю Луганщину, переміщує підрозділи, – Генштаб

Росія намагається подолати спротив Збройних сил України та встановити повний контроль над Луганською областю, переміщує підрозділи.

Про це вранці в четвер, 7 липня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Противник намагається подолати спротив наших військ та встановити повний контроль над Луганською областю. Переміщує підрозділи”, – йдеться в повідомленні.

На Слов’янському напрямку ворог намагається вести штурмові дії. Обстріляв із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони Долини, Курульки, Мазанівки, Богородичного, Адамівки та Чепіля.

На Краматорському напрямку окупанти обстріляли із ствольної та реактивної артилерії райони Кривої Луки, Кузьминівки та Григорівки. Намагаючись порушити роботу системи управління та зв’язку Сил оборони ворог активно застосовує комплекси радіоелектронної боротьби.
На Бахмутському напрямку росіяни обстріляли із ствольної артилерії райони Івано-Дар’ївки, Семигір’я та Вуглегірської ТЕС. Завдали авіаційного удару неподалік Спірного.
На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог здійснює систематичний вогневий вплив по позиціях підрозділів Сил оборони для сковування їх дій.

Читайте також:
Один день боїв за 40 хвилин: Бутусов оприлюднив відео “CALL OF DUTY в Сєвєродонецьку”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна